Palma: Ana Brnabić nije moj premijer

Izvor: SandzakPress.net, 16.Jun.2017, 02:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palma: Ana Brnabić nije moj premijer

Predsjednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je da mandatarka za sastav nove Vlade Srbije Ana Brnabić nije njegov premijer. “Samo jedna rečenica. Ana Brnabić nije moj premijer”, rekao je kratko Marković za agenciju Beta. Marković je ranije rekao da Jedinstvena Srbija neće glasati za premijera i Vladu na čijem je čelu osoba koja nije domaćin, nema djece, međunarodnu popularnost i kontakte. Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je na konferenciji za medije da >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << će mandatar za sastav nove Vlade Srbije biti Ana Brnabić. On je naveo da će lider SPS Ivica Dačić “suštinski voditi politički dio”, kao i da će biti promjena među ministrima i “jedno ili dva ministarstva više”. Vučić je naveo da ga je Brnabićeva obavijestila da može da obezbijedi većinu poslanika u parlamentu. Također, naveo je i da je ona vrijedna, da posjeduje stručne i lične kvalitete, da je uvjeren da će pokazati poštovanje prema partijama od kojih očekuje podršku i da će raditi na boljitku Srbije. AFP je ubrzo javio da je Vučić za premijerku imenovao Brnabićevu koja je otvoreno gej. Izvor: B92 (sandzacke.rs)
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Djordjević: Brnabić sjajna i sposobna osoba, dostojna funkcije premijera

Izvor: Beta, 16.Jun.2017

Ministar odbrane Srbije Zoran Djordjević izjavio je danas da je mandatarka za sastav nove vlade Ana Brnabić sposobna i da misli da je dostojna funkcije na koju je izabrana."Ja sam imao prilike da radim sa Anom Brnabić. Reč je o sjajnoj osobi, vrlo vrednoj i sposobnoj i mislim da je dostojna ovog...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.