Pa šta da pričam? Šta su oni preduzeli?

Izvor: B92, 12.Avg.2018, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pa šta da pričam? Šta su oni preduzeli?"

Ministar Ivica Dačić izjavio je da bi krivične prijave trebalo podneti protiv onih koji su bili na vlasti u vreme kada je jednostrano proglašena nezavisnost KIM

Dačić je naveo da povodom toga nisu uradili ništa.

Šef diplomatije to je rekao novinarima upitan o izjavi Boška Obradovića da treba podneti krivičnu prijavu protiv predsednika Aleksandra Vučića.

"Kada pogledate, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u vreme ekipe ljudi, možda ne Boška Obradović, jer on tada nije bio na vlasti, a ne verujem da će ikad biti, Kosovo je proglasilo nezavisnost. Pa šta da pričam? Šta su oni preduzeli? Svi oni koji sede sada tamo za tim stolom su bili vlada Koštunice i Tadića kada je Kosovo proglasilo nezavisnost. I šta su uradili? Protiv njih treba da se podnese prijava", rekao je Dačić.

Dodao je da je reč o unutrašnje političkim stvarima, a pošto se u bašti hotela Moskva sastao sa portprolkom ruskog ministarstva spoljnih poslova Marijom Zaharovom pred njen povratak u zemlju dodao je kroz smeh: "Hajde da se okrenemo 'Moskva šnitu'".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dačić: Krivične prijave protiv Tadića i Koštunice, ne Vučića

Izvor: Vesti-online.com, 12.Avg.2018

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da bi krivične prijave trebalo podneti protiv onih ljudi koji su bili na vlasti u vreme kada je jednostrano proglašena nezavisnost Kosova, jer ništa povodom toga nisu uradili...Dačić je to rekao novinarima upitan o izjavi Boška Obradovića...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.