PALMA UZ CECU SLAVIO ROĐENDAN

Izvor: Kurir, 03.Maj.2011, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PALMA UZ CECU SLAVIO ROĐENDAN

JAGODINA - Danas nam je divan dan, divan dan, našem Palmi rođendan... Orilo se juče kafanom „Tigar“ u nekadašnjem Svetozarevu. Povod: 51. rođendan Dragana Markovića. Žurka velika - više od dvesta zvanica, ko na svadbi. I mladih i starih, poznatih i nepoznatih. Izvori Kurira kažu da su viđeni koalicioni partneri, odnosno Ivica Dačić, mnogobrojna rodbina i prijatelji.

JAGODINA - Danas nam >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je divan dan, divan dan, našem Palmi rođendan...

Orilo se juče kafanom „Tigar“ u nekadašnjem Svetozarevu. Povod: 51. rođendan Dragana Markovića. Žurka velika - više od dvesta zvanica, ko na svadbi. I mladih i starih, poznatih i nepoznatih. Izvori Kurira kažu da su viđeni koalicioni partneri, odnosno Ivica Dačić, mnogobrojna rodbina i prijatelji.

- Svetlana Ražnatović nije bila ali su se zato pevale njene pesme, kaže za Kurir jedan od očevidaca.  Ali nam nije jasno da l’ to hvali ili žali. No kako god, proslava rođendana bila je strogo čuvana službena tajna.

Da li su se krile godine ili gosti, nismo uspeli da saznamo, jer učesnici nisu hteli da pričaju. Palma nam je samo zahvalio na čestitkama, dok se Dačić nije javljao da nam kaže šta je odneo na poklon. A da - žurki je prisustvovao još jedan poznati gost: žirafa Jovanča. Za one koji nisu videli turističke atrakcije ovog grada, restoran „Tigar“ se nalazi u okviru istoimenog zoološkog vrta.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.