Ovo su dva nova resora u Vladi Srbije

Izvor: Vesti-online.com, 16.Jun.2017, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo su dva nova resora u Vladi Srbije

Dva nova resora u budućoj Vladi Srbije koju će voditi premijerka Ana Brnabić biće Ministarstvo za ekologiju i Ministarstvo za evropske integracije, nezvanično saznaje Sputnjik.

Prema informacijama Sputnjika, to bi trebalo da budu i glavne promene u novom Zakonu o ministarstvima koji će biti usvojen iduće nedelje, istovremeno sa izborom novog ministarskog kabineta.

U toku su pregovori vladajućih stranaka o kadrovskim rokadama u odnosu na sadašnji sastav u Nemanjinoj 11, a očekuje se da socijalisti Ivice Dačića dobiju još jedan resor.

Prvi kandidat te stranke za povratak u Vladu je Branko Ružić.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovo će biti dva nova resora u vladi Ane Brnabić?

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2017

U toku su pregovori vladajućih stranaka o kadrovskim rokadama..Dva nova resora u budućoj Vladi Srbije koju će voditi premijerka Ana Brnabić biće Ministarstvo za ekologiju i Ministarstvo za evropske integracije...Prema informacijama portala Sputnik, to bi trebalo da budu i glavne promene u novom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.