Izvor: Istinomer.rs, 14.Maj.2023, 08:45

Ostavka socijaliste kao sredstvo za gašenje koalicionih požara

Ne vidim odgovornost Branka Ružića, ja nisam za ostavku, ali poštujem njegovu odluku, izjavio je lider SPS-a Ivica Dačić nakon što je njegov stranački kolega, posle tragedije u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", podneo ostavku na funkciju ministra prosvete. Ipak, u kriznim momentima naprednjačke vlasti, upravo su socijalisti, kao manjinski partneri, bili ti koji su odlaskom sa funkcija, a neretko baš na Dačićevu sugestiju, pokušavali da ugase političke požare ili primire razjarene koalicione partnere.
The post Ostavka socijaliste kao sredstvo za gašenje koalicionih požara appeared first on Istinomer.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Istinomer.rs...






Povezane vesti

Dačić: Deo opozicije zloupotrebljava tragedije koje su nam se dogodile

Izvor: Blic, 14.Maj.2023

Ministar inostranih poslova i potpredsednik Vlade Srbije Ivica Dačić izjavio je večeras da deo opozicije pokušava da dođe do političkih poena tako što zloupotrebljava tragedije koje su se dogodile prošle nedelje u OŠ "Vladislav Ribnikar" i u okolini Mladenovca. Gostujući na TV Pink, Dačić...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Istinomer.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Istinomer.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.