Novosti: Ime novog premijera 12. juna

Izvor: Press, 22.Maj.2017, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosti: Ime novog premijera 12. juna

Ime novog premijera Srbije znaće se 12. juna, saznaju Večernje novosti iz izvora bliskih vladajućoj koaliciji.
Foto:b92.net
List podseća da su do sada najozbiljniji kandidati koji će zameniti Aleksandra Vučića na premijerskoj funkciji bili prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i ministarka za državnu upravu i lokalnu samoupravu Ana Brnabić. Međutim, dodaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << list, u igru su se "ubacili" i Nikola Selaković i Dušan Vujović, ministar finansija.
Takođe, moguće su i izmene u sastavu vlade. Očekuje se, kako dalje pišu Novosti, da najmanje jedan ministar bude smenjen, što ne znači da neće biti još promena. To se najpre odnosi na relaciju odnosa između naprednjaka i socijalista, što zavisi da li će prvi čovek SPS sesti u fotelju u Nemanjinoj 11 ili ne.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.