Novi stanovi za izbeglice

Izvor: Danas, 09.Nov.2019, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi stanovi za izbeglice

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić uručio je danas ključeve stanova za 10 porodica izbeglica iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine u Brusu i istakao da je regionalni program zbrinjavanja, kojim je to omogućeno, jedan izuzetan projekat. Članak Novi stanovi za izbeglice se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Više od 20 izlagača predstavilo se sa 125 vrsta rakija na „Rakija festu“ u Podgorici

Izvor: Danas, 09.Nov.2019

Na prvom „Rakija festu“ u Podgorici više od 20 izlagača iz Crne Gore, Srbije i Bosne i Hercegovine predstavilo se sa 125 vrsta rakija od šljive, dunje, kajsije, breskve, kruške, višnje, a neizostavna je bila i lozova rakija. Članak Više od 20 izlagača predstavilo se sa 125 vrsta rakija na...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.