Nema razuma  u ideji o podeli Kosova

Izvor: Glas javnosti, 02.Jun.2011, 07:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema razuma u ideji o podeli Kosova

BEOGRAD - Predsednik Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović ocenio je da "nema razuma" u ideji o podeli Kosova između Srbije i Albanije, koju je izneo ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić i poručio da bi on morao da se ponaša odgovornije, jer nije samo lider Socijalističke partije Srbije, već i član Vlade Srbije.

Nema mnogo razuma u ideji o podeli Kosova, koju je Dačić ranije izneo, niti u ovoj najnovijoj razradi te ideje, prema kojoj bi Srbija delila >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Kosovo sa Tiranom, izjavio je Jovanović novinarima u Skupštini Srbije.

On je ocenio neprihvatljivim da se procenjuje da li Dačić govori sa pozicije lidera stranke ili zamenika premijera, odnosno potpredsednika Vlade Srbije.

Prema oceni Jovanovića, to govori o "stepenu haosa koji prati odnose u vladajućoj koaliciji i poslednjoj fazi politike bez vizije".

Jovanović je, takođe, ocenio da ideja podele Kosova na najjači način dokazuje koliko je Srbija daleko od politike koja bi je vodila ka ciljevima, koje je sama sebi postavila.

"U 21. veku Srbija neće nigde stići ako bude metodama 19. veka ostvarivala ciljeve, koje nije bila u stanju ni tada da ostvari", zaključio je Jovanović.

Trebalo bi da se C.Jovanovic jos malo politicki doskoluje. On zna da glumi politcara, ali nije naucio tekst politicara koji je kompleksniji od njegovog. Uz to C. Jovanovic nema ni taj talenat da bi se bavio politikom.

Odličan je ovaj " naš " predsednik i njegovi suradnici Kosovo će pokloniti Velikoj Albaniji . A u isto vreme neće da se Srpska isto tako veže za Srbiju . Ili da zatraži autonomiju za protjerane Srbe iz Republike Srpske Krajine to mu ne pada na pamet .
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.