Ne pomažu mu LISTER ODELA I LAKOVANE CIPELICE, pa je MALO NERVOZAN: Ivica Dačić ODGOVORIO NA UVREDE PACOLIJA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2019, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ne pomažu mu LISTER ODELA I LAKOVANE CIPELICE, pa je MALO NERVOZAN": Ivica Dačić ODGOVORIO NA UVREDE PACOLIJA!

Podsetimo, tzv. prištinski zvaničnik se, osvrćući se na sednicu SB UN, upitao kako je moguće da se Dačiću kao "zameniku balkanskog koljača Slobodana Miloševića" uopšte dozvoljava da govori na zasedanju

Ivica Dačić, šef diplomatije Srbije, odgovorio je na uvrede koje mu je danas uputio Bedžet Pacoli, takozvani ministar spoljnih poslova vlade u Prištini.

.

- Pacoli je malo nervozan, pa je ovoga puta sve pomešao. Prvo, za Srbiju je kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << punopravnu članicu Ujedinjenih nacija upravo ta organizacija pravo mesto da iznese stav svoje države. Za razliku od zvaničnika nepriznatog Kosova, koji mogu samo po hodnicima UN da zaskaču svetske državnike ili da govore kad budu prozvani - objasnio je Dačić.

Povodom ličnih Pacolijevih uvreda na njegov račun, Dačić priznaje da se slatko nasmejao.

- Pa, Pacoli je okružen osvedočenim koljačima i kriminalcima u vlasti koji su zamenili hladno i vatreno oružje penkalima, a umesto okrvavljenih uniformi obukli lister odela i lakovane cipelice. Bilo bi mu bolje da ne pokreće tu temu jer će proći kao nedavno u Interpolu ili sinoć u Njujorku. A onda će biti još nervozniji - rekao je šef srpske diplomatije.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pacolijevu vladu vodi ubica dece

Izvor: Večernje novosti, 09.Feb.2019, 00:40

Dačić odgovorio na uvrede da je zamenik "balkanskog koljača". Ljubomoran je zbog tretmana Srbije u UN ZNAM da su moji argumenti zaista pretanki pred takozvanim šefom diplomatije koji sedi u vladi onoga kojeg sumnjiče da je žive ljude zakopavao u pesak i ubijao bebe pred roditeljima....

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.