Naša koalicija će pokazati snagu u nedelju

Izvor: Beta, 13.Mar.2014, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naša koalicija će pokazati snagu u nedelju

NIŠ, 13. marta 2014. (Beta) - Lider Socijalističke partije Srbije(SPS) Ivica Dačić ocenio je u četvrtak da je koalicija koju predvodi potcenjena i da očekuje da na izborima u nedelju, 16. marta osvoji milion glasova.

"Želim da se obratim običnom čoveku, koji je prepušten sam sebi, koji je žrtva tranzicije. Ako pogledamo tog običnog čoveka najveću vrednost koju on ima je njegov glas", kazao je Dačić >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << na završnom predizbornom skupu koalicije SPS-JS-PUPS u Nišu.

Lider SPS je dodao da se u Srbiji ne bira izmedju političara, već izmedju naroda i onih koji su protiv naroda.

"Ja ću glasati za vas, a od vas tražim da glasate za sebe", rekao je Dačić i dodao da je koaliciju SPS-JS-PUPS nemoguće uništiti.

Prema njegovim rečima, SPS se posle 5. oktobra "uzdigao kao Feniks iz pepela" ne zbog rukovodstva stranke, već zbog neuništivosti ideje koju predstavlja.

Dačić je ocenio da će većina stranaka posle izbora zaboraviti obećanja koja su davala, da će pokušati da usvajoje nove zakona, koji ceh biti na štetu radnika i običnih gradjana.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.