Ministarka ne mora na operaciju, SPS traži punu istinu

Izvor: B92, 03.Mar.2017, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministarka ne mora na operaciju, SPS traži "punu istinu"

Beograd -- Ministarka i funkcionerka SPS Slavica Đukić Dejanović neće morati da bude operisana zbog povreda zadobijenih u udesu, rekao je lider socijalista Ivica Dačić.

Dačić je kazao da je ta stranka tražila da se utvrdi "puna istina o svemu što se desilo".

"Idemo sada da posetimo Slavicu. Čuo sam se sa njom i videću u kakvom je stanju. Najnovije vesti su da nije potrebna operacija, ali sačekaćemo da na licu mesta vidimo kako joj je", rekao je Dačić >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << novinarima u Beogradu.

Sreća, konstatovao je, da u toj nesreći niko nije izgubio život.

Đukić Dejanovićeva i njen vozač, nakon saobraćajne nesreće, zbrinuti su u Kliničkom centru u Nišu, a zatim su prebačeni u Ortopedsku bolnicu na Banjici, gde je nastavljeno njihovo lečenje.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dačić:Dejanović neće biti operisana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Mar.2017

Funkcionerka SPS Slavica Đukić Dejanović, koja je zadobila povrede u saobraćajnoj nesreći u Grdeličkoj klisuri, neće biti operisana, rekao je lider socijalista Ivica Dačić...Dačić je kazao da je ta stranka tražila da se utvrdi "puna istina o svemu što se desilo"..."Idemo sada da posetimo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.