Mašala: Palma priredio koktel za 4.100 gostiju

Izvor: Press, 26.Dec.2013, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mašala: Palma priredio koktel za 4.100 gostiju

Svečanosti u Sportskoj hali JASA u Jagodini prisustovali su i ministar saobraćaja i potpredsednik Socijalističke partije Srbije Aleksandar Antić i savetnik premijera Ivice Dačića, Ivica Tončev.
Marković je istakao da posebno želi da čestita premijeru Ivici Dačiću na borbi u Briselu kako da sačuva srpsku zemjlu na Kosovu i Metohiji i da Srbija dobije pristupne pregovore za ulazk u >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Evropsku uniju.
"Čestitku želim da uputim i prvom potpredsedniku vlade Aleksandru Vučiću, koji se sa Dačićem bori za bolje sutra građana Srbije", kazao je Marković.
Pozdravljajući goste, Marković je rekao da je u Jagodini "mnogo napravljeno u svim oblastima života" i istakao da uspesi ne bi bili ovakvi kakvi su da nije bilo jedinstva svih partija koje imaju predstvanike u gradskoj vlasti.
On je istakao da je prioritet Jagodine i Srbije otvaranje novih radnih mesta, a kada je u pitanju Jagodina do "kraja naredne godine biće otvoreno šest fabrika italijanskih kompanija i jedne ruske u kojima će zaposlenje naći 3.000 radnika".
"Žao mi je što u budžetu Republike Srbije za 2014. godinu nisu planirana sredstva za subvencije za otvaranje novih radnih mesta", rekao je Marković i poručio da "Srbija nema vremena da se svađa, Srbija mora da radi, a oni za koje je narod glasao moraju da opravdaju poverenje".
Marković je rekao da na tenderima za radove u zemlji, više posla moraju dobijati domaće firme, a ne stranci, "što će unaprediti privredu" i poručio da se "plate radnicima moraju isplaćivati redovno".
On je zahvalio na dobroj saradnji u zdravstvu, prosveti, policiji, pravosuđu, sindikatima i drugim institucijama "koje moraju biti u službi građana".
"Radimo sve da 2014. godina u Jagodini bude bolja od ove", rekao je Marković i najavio izgradnju banje u Jagodini, uz napomenu da je na 400 metara u blizini Akva parka prondajena termomineralna voda temperature 37 stepeni, pogodna za lečenje desetak bolesti.
Marković je najavio "za dve-tri godine" izgrdanju hotela u Grčkoj na delu mora, gde je Jagodina od grčkih prijatelja dobila dva hektara zemljišta.
Goste je zabavljao Aleksandar Aca Lukas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Palma napravio koktel za 4.000 ljudi!

Izvor: Telegraf.rs, 26.Dec.2013

Svečanosti u Sportskoj hali JASA u Jagodini prisustovali su i ministar saobraćaja i potpredsednik Socijalističke partije Srbije Aleksandar Antić i savetnik premijera Ivice Dačića Ivica Tončev

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.