Marić izustio GOLU ISTINU o rijalitijima: Parovi su za Zadrugu... Bez dlake na jeziku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2018, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marić izustio GOLU ISTINU o rijalitijima: "Parovi" su za "Zadrugu"... Bez dlake na jeziku!

Čovek koji voli da spaja nespojivo!

Istaknuti novinar, voditelj i urednik, Milomir Marić sa zadovoljstvom budi gledaoce jutarnjeg programa TV Hepi, a u intervjuu otkriva da voli da spaja nespojive goste u svojim emisijama.

- Zato je i bilo incidenata, napuštali su emisiju i samo što kap nije udarila kad su pojedine eminentne ličnosti videle ko su gosti. Inače, ne obaveštavam goste ko gostuje sa njima. Dolaze Čanak i Šešelj, Branko Ružić, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ivica Dačić, koji razgovaraju i sa pevačima i sa političkim protivnicima, kao i sa ljudima iz naroda. Mi spajamo prodavačicu na pijaci i ministre, intelektualce, tako da su tu veoma zanimljive situacije, koje se narodu i učesnicima jako dopadaju.

STALNO STE UMORNI, A KOSA I KOŽA IZGLEDAJU UŽASNO? To je sve zbog jeseni, uradite ovo i PREPORODIĆETE SE

Na pitanje o razlikama između Hepijevog rijalitija "Parovi" i konkurentske "Zadruge", Marić šaljivo navodi da su "Parovi" audicija za buduće zvezde "Zadruge".

U ŠESTOM MESECU TRUDNOĆE: Aleksandra Prijović donela VAŽNU ODLUKU - to je uradila zbog PORODICE

- Učesnici koji su sada u "Parovima" biće sledeće godine zvezde "Zadruge". Mislim da su kreatori "Zadruge" najrevnosniji gledaoci "Parova" i red je da oni nađu sami svoje junake. Nismo mi tako uticajni u ovoj državi da bismo mogli da ih pobedimo. Često smo ih, tokom ovih godina, prestizali i umalo zbog toga nismo stradali.

Što se tiče planova za budućnost, Marić je takođe imao zanimljiv i lucidan odgovor:

- U budućnisti bih želeo da budem ja iz mladosti, onaj koji se uopšte nije bavio ovim poslom i koji je glumio intelektualca, koji se bavio izučavanjem naše tragične prošlosti i koji je davao odgovore i regrutovao mlade ljude da se bave politikom. Meni je žao što su moje knjige upropastile ne samo živote budućih političara nego i živote običnih građana u Srbiji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.