Kolima udario policajca

Izvor: Novine novosadske, 21.Nov.2012, 08:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolima udario policajca

policija-autoJedan novosadski policajac lakše je povređen juče oko 11 časova, kada ga je vozač nepropisno parkiranog automobila udario kolima prilikom legitimisanja.
Kako navode iz Sindikata srpske policije, policajac je tražio ličnu kartu od vozača čije >> Pročitaj celu vest na sajtu Novine novosadske << je vozilo bilo nepropisno parkirano.
On se oglušio o to, nakon čega je seo u kola, upalio motor i udario kolima policajca koji je uspeo da se odgurne i stigne do vozačevih vrata, da bi ga vozač potom udario i pobegao. Kasnije ga je zaustavila patrola na Bulevaru oslobođenja.
Povodom ovog napada, sindikat je apelovao na ministra unutrašnjih poslova Ivicu Dačića da se više posveti unutrašnjim problemima u policiji i da jasno policajcima stavi do znanja šta preduzima i šta će konkretno preduzeti da se spreče napadi na njih.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Novine novosadske...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.