Kojoj pevačici je Dačić dao 500 evra bakšiša?

Izvor: Vesti-online.com, 18.Mar.2015, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kojoj pevačici je Dačić dao 500 evra bakšiša?

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić nedavno je uživao u jednoj prestoničkoj kafani gde je pevala atraktivna zvezda "Granda" Katarina Živković. Ponesen dobrom atmosferom, njenim glasom i izgledom, ministar je celo veče čašćavao pevačicu. Kitio je novčanicama od 50 i 100 evra. Tražio je od Kaće da mu peva i pesmu "Srećo moja". Od Dačića je pevačica to veče uspela da dobije bakšiš od čak 500 evra. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

- Ona je inače jedna od njegovih omiljenih pevačica, jer smatra da ima neku tugu u glasu, zbog čega se potpuno oduševio kada je došao u restoran na večeru i video da ona peva. Nije planirao da se zadržava, jer je sutradan imao važne sastanke, ali je u sat vremena, koliko je ostao u lokalu, više pevao, uživao i kitio pevačicu novcem nego što je jeo. Sve vreme je tražio pesme od Silvane, Cece i neke po Katarininom izboru. Momci iz obezbeđenja bili su sa njim, a ispred su ga čekala još dvojica. Pre nego što je otišao, kao pravi džentlmen poljubio je Živkovićevu u ruku – rekao je izvor lista Alo! koji se zatekao na licu mesta.

Živkovićeva nije želela preterano da komentariše “bliski susret” sa ministrom.

- Pevala sam njemu, kao i drugim gostima. Ne pravim razliku među svojom publikom, bez obzira da li su ministri ili ljudi drugih zanimanja. A da li mi je i koliki bakšiš ostavio, neumesno je da me pitate, jer ni ja vas ne pitam kolika vam je plata – rekla je Kaća.

S druge strane, Dačić je kao besmislicu odbacio pisanje medija o njegovom "kafanskom životu".

- Ko god me poznaje, zna da to nije tačno. Ja sam toliko veliki cicija da to u startu pada u vodu - rekao je on.

- Ali, to je život u Srbiji, a nije ništa bolje ni u Portugaliji što se tiče medija - primetio je Dačić.

Dakle, odgovor na pitanje u naslovu je (ako verujemo ministru) - NIJEDNOJ!
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.