Jočiću pojačano obezbeđenje

Izvor: RTS, 18.Feb.2012, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jočiću pojačano obezbeđenje

Zbog hapšenja Luke Bojovića, policijsko obezbeđenje pojačano bivšem ministru unutrašnjih poslova, Draganu Jočiću, rekao ministar Ivica Dačić. Podignut nivo bezbednosti funkcionerima koji imaju veze sa procesuiranjem kriminalnih grupa, kaže Dačić.

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić kaže da je zbog hapšenja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Luke Bojovića policijsko obezbeđenje pojačano samo bivšem ministru unutrašnjih poslova Draganu Jočiću.

"Sigurno da je posle hapšenja ove kriminalne grupe podignut nivo bezbednosti, uopšte funkcionerima koji imaju veze sa procesuiranjem tih kriminalnih grupa, uključujući i bivšeg ministra Jočića'', rekao je Dačić posle sednice Republičkog štaba za vanredne situacije.

Ministar policije je rekao da ostali funkcioneri imaju svoj sistem obezbeđenja, koji se s vremenom i u zavisnosti od bezbednosne situacije smanjuje ili pojačava.

Dačić je podsetio da je Luka Bojović za vreme hapšenja imao litvanski pasoš, a da će predmet dalje istrage biti i hrvatski pasoši koji su nađeni u Bojovićevom stanu pretresom španske policije.

Ministar je takođe naveo da se španska policija zahvalila srpskoj i holandskoj policiji na saradnji.

"Tim povodom sam pozvao španskog ministara da dođe u Srbiju", rekao je Dačić i dodao da je hapšenje četvorice kriminalaca u Španiji veliki uspeh i dokaz dobre međunarodne saradnje.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.