Ivica Dačić i Marija Zaharova se ludo proveli u Guči: Otkrio joj veliku tajnu! Nećete verovati o čemu je reč! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2018, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivica Dačić i Marija Zaharova se ludo proveli u Guči: Otkrio joj veliku tajnu! Nećete verovati o čemu je reč! (FOTO)

Portparolka ministarstva spoljnih poslova Rusije počasni je gost Sabora u Guči

Portparolka ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova zaigrala je uz zvuke trube na Saboru u Guči i otkrila jednu tajnu ministra spoljnih poslova Ivice Dačića, koju je saznala prilikom njihovog zajedničkog boravka na Saboru.

Pročitajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i:

Ona je tom prilikom objavila status na svom Fejsbuk profilu i izrazila svoje impresije o Saboru u Guči, ali i o namerama srpskog ministra spoljnih poslova Ivice Dačića.

- Celoga dana imali smo sastanke i razgovore u Beogradu. A uveče, otišli smo u grad Guča na festival limenih duvačkih instrumenata. Epski. 500 hiljada ljudi u četiri dana! Krug pesama, igre, zabave, tradicionalne hrane. Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić je vodio obilazak. U poverenju, sledeće godine planira da pozove Šnurova. Samo psst - napisala je Zaharova.

Sergej Šnurov je ruski muzičar i tekstopisac, poznatiji kao Šnur. Bio je frontmen benda Lenjingrad od 1997. pa sve do 2008. godine, kada se grupa raspala.

Я скачу опять, как Витязь, И стреляю холостыми. Люди, чаще разводитесь! Это право не отымет Никакой закон дурацкий. Быть не вместе - это праздник! Оставляйте бабам цацки, Деньги, жаба пусть не дразнит И не душит ваше сердце, Не последняя ж герла, Как писал ужасный Герцен Умерла, так умерла. Но с моим ебучем стажем, Поиск новых типажей, Завершился в Эрмитаже На втором, блядь, этаже.

A post shared by Shnurov Sergey (@shnurovs) on Jul 24, 2018 at 4:09am PDT

On je najtraženija i najkontroverznija ruska zvezda, poznata po svom raskalašnom životu. Već dvadeset godina je osim po svojoj muzici poznat i po tome što puno pije, intenzivno puši i izaziva skandale.

Ono što je Srbe posebno obradovalo jeste to što je Marija Zaharova prisutne u Guči pozdravila na srpskom jeziku rečima "Srbijo, dobro veče, hvala Srbiji, hvala Guči".

- Velika mi je čast što sam ovde i što sam dobila ovo priznanje. Donela sam pravu ljubav iz Rusije, od ruskog naroda i rukovodstva. Rusi i Srbi su prijatelji za večnost - rekla je ona.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaharova počasni učesnik Sabora trubača (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Avg.2018, 08:34

Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova, Marija Zaharova, u Guči je dobila Povelju počasnog učesnika Sabora trubača, koju joj je uručio predsednik saborskog odbora, Slobodan Jolović...Zaharova je izjavila da joj je velika čast da bude u Guči i dodala da iz Rusije donosi veliku ljubav...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.