Izvor: Pančevac-online.com, 17.Dec.2022, 14:27

IVICA DAČIĆ SAOPŠTAVA: KFOR za sada nije odgovorio Beogradu na zahtev

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić kaže da teško može da se razgovara o trajnom rešenju KiM dok se hapse Srbi i dok svakodnevno moraju da se prevazilaze različiti problemi. Dačić je danas, uoči 11. Kongresa SPS u Beogradu, na pitanje da li je Beograd dobio odgovor od Kfora u vezi sa vraćanjem srpkih snaga na […] The post IVICA DAČIĆ SAOPŠTAVA: KFOR za sada nije odgovorio Beogradu na zahtev appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KFOR BEZ ODGOVORA NA ZAHTEV SRBIJE: Dačić obelodanio šta koči dijalog Beograda i Prištine

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Dec.2022

Dačić je istakao da je u ovom trenutku početno pitanje deeskalacija problema da bi mogli da se okrenemo dijalogu..Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić kaže da teško može da se razgovara o trajnom rešenju KiM dok se hapse Srbi i dok svakodnevno moraju da se prevazilaze različiti problemi...Dačić...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.