I Trampov zet u Beogradu?

Izvor: Večernje novosti, 01.Sep.2018, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Trampov zet u Beogradu?

Dva visoka zvaničnika Amerike uskoro će posetiti Srbiju. Za 11. septembar zakazan dolazak uticajnog senatora Rona Džonsona, a u Beograd bi mogao da stigne i savetnik američkog predsednika Džared Kušner SAVETNIK američkog predsednika Donalda Trampa Džared Kušner mogao bi da poseti Beograd u narednih desetak dana - saznaju "Novosti". Poziv da poseti Srbiju uputio mu je šef diplomatije Ivica Dačić, kada su se krajem jula sreli u Vašingtonu. Kušner, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << koji je oženjen Trampovom kćerkom Ivankom i njegov je čovek od velikog poverenja, pohvalio je Srbe kao narod i rekao da bi voleo da dođe u našu zemlju. Očekuje se da uskoro stigne i zvanična potvrda njegove posete Beogradu. To bi trebalo da bude druga važna poseta iz Vašingtona u narednom periodu, a u okviru nastojanja Amerike da se ubrza proces rešavanja problema Kosova. U Srbiju dolazi i jedan od najuticajnijih ljudi u Vašingtonu, senator Ron Džonson, čija poseta je već utanačena za 11. septembar. PROČITAJTE JOŠ: VUČIĆ PRENEO KIFU: Srbija ne prihvata da bude ponižena Razgovori koje će imati u Beogradu s predsednikom Aleksandrom Vučićem mogli bi da budu od velikog značaja, jer se Džonson, koji je predsedavajući Potkomiteta za Evropu pri odboru za spoljne poslove u američkom Senatu, zalaže za najbolje moguće odnose Srbije i SAD. Ovo će biti druga Džonsonova poseta Beogradu od početka godine. U februaru se sreo sa Vučićem, kada je poručio da svaki dogovor o Kosovu mora biti pravedan za sve strane i mora uzeti u obzir budućnost svih. Džonson je i blizak prijatelj sa Vesom Mičelom, pomoćnikom državnog sekretara SAD, koji je praktično prvi Trampov "operativac" kada je reč o američkom učešću u "šatl diplomatiji" u vezi s Kosovom.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Srbiju dolazi još jedan američki zvaničnik: Uz senatora Džonsona, i Trampov zet stiže u Beograd

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2018

On je oženjen Ivankom, ćerkom američkog predsednika..Savetnik američkog predsednika Donalda Trampa Džared Kušner mogao bi da poseti Beograd u narednih desetak dana. Poziv da poseti Srbiju uputio mu je šef diplomatije Ivica Dačić, kada su se krajem jula sreli u Vašingtonu. Kušner, koji je oženjen...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.