Hrvatica savetuje Dačića

Izvor: Blic, 16.Jul.2013, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatica savetuje Dačića

Bivša funkcionerka hrvatske vlade Tamara Obradović Mazal postala je savetnica za evropska pitanja predsednika Vlade Srbije Ivice Dačića, javila je danas zagrebačka Televizija Nova.

Navodi se da je, iako ima status posebnog savetnika, Tamara Obradović Mazal žena koja će svojim znanjem pomoći Srbiji da se pravno i organizaciono uskladi za početak pregovora o članstvu u Evropsku uniju.

Tamara Obradović Mazal je 1999. godine počela sa radom u hrvatskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Ministarstvu evropskih integracija, a u vladi premijera Ivice Račana je kao pomoćnik ministra radila na prikupljanju odgovora na par hiljada pitanja koja je Hrvatska slala u Brisel na samom početku procesa evropskih integracija.

Bila je u pregovaračkom timu zamenik glavnog pregovarača, ali i državni sekretar u Ministarstvu ekonomije u vladama Jadranke Kosor i Ive Sanadera. U aktuelnoj vladi je bila zamenik ministra privrede Radimira Čačića, a hrvatsku administraciju je napustila 1. marta.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bivša zamenica hrvatskog ministra privrede, sada Dačićeva savetnica!

Izvor: Press, 16.Jul.2013

Reč je o Kancelariji za evropske integracije, u kome je kao deo konzorcijuma sa ekspertskim timom iz Francuske Tamara Obradović Mazal angažovana kao ključni stručnjak za pravno usklađivanje i pravna pitanja, piše Poslovni dnevnik...Kako nezvanično saznaje list, projekat finansira Evropska unija,...

Nastavak na Press...

KOMŠIJSKA POMOĆ: Hrvatica savetuje Dačića

Izvor: Telegraf.rs, 16.Jul.2013

Tamara Obradović Mazal je 1999. godine počela sa radom u hrvatskom Ministarstvu evropskih integracija, a u vladi premijera Ivice Račana je kao pomoćnik ministra radila na prikupljanju odgovora na nekoliko hiljada pitanja koje je Hrvatska slala u Brisel na samom početku procesa evropskih integracija

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.