Finiš rekonstrukcije Vlade: Vučić, Dačić i Dinkić bez dogovora

Izvor: Blic, 25.Jul.2013, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Finiš rekonstrukcije Vlade: Vučić, Dačić i Dinkić bez dogovora

Lideri vladajuće koalicije Aleksandar Vučić, Ivica Dačić i Mlađan Dinkić završili su večerašnji sastanak u Vladi Srbije bez dogovora, odnosno svi učesnici su ostali pri svojim ranijim stavovima, saznaje agencija Beta.

Prema izvoru Bete iz vladajuće koalicije, lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Vučić je insistirao na temeljnoj rekonstrukciji vlade, dok se predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić nije precizno izjasnio, ali je najavio da će za petak, 26. jul, zakazati sednicu Predsedništva stranke, nakon koje će saopštiti odluku.

Lider Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić nije, prema ovom izvoru, želeo da pristane na podelu ministarstva finansija i privrede, na čijem je čelu.

Izvor Bete je rekao da je Vučić već odlučio o daljim potezima, ali će to prvo saopštiti na sutrašnjoj sednici Glavnog odbora SNS-a.

Sastanak lidera SPS, SNS i URS počeo je nešto posle 16 časova i trajao je oko sat i po.

Nakon sastanka niko od učesnika se nije obratio okupljenim novinarima.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izvor: Sastanak o rekonstrukciji vlade završen bez dogovora

Izvor: Beta, 25.Jul.2013

BEOGRAD, 25. jula 2013. (Beta) - Lideri vladajuće koalicije Aleksandar Vučić, Ivica Dačić i Mladjan Dinkić završili su u četvrtak uveče sastanak u Vladi Srbije bez dogovora, odnosno svi učesnici su ostali pri svojim ranijim sta.

Nastavak na Beta...

Rukovodstva SNS i SPS u petak o rekonstrukciji vlade

Izvor: Beta, 26.Jul.2013, 01:08

BEOGRAD, 26. jula 2013. (Beta) - Rukovodstva dve najjače stranke vladajuće koalicije, Glavni odbor Srpske napredne stranke (SNS) i Predsedništvo Socijalističke partije Srbije (SPS), kako je najavljeno, izjasniće se u petak o predloz.

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.