File doputovao u Beograd

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jul.2013, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

File doputovao u Beograd

Premijer Ivica Dačić poželeo je danas u Beogradu dobrodošlicu evropskom komesaru za proširenje Štefanu Fileu uz konstataciju da "sad i zvanično potpadamo pod njegov resor". Na zajedničkoj konferenciji za novinare posle susreta u Palati Srbija, Dačić je kazao da dolazak Filea u Beograd svedoči da i u Briselu "veruju da će Srbija biti 29. članica EU".Srpski premijer - kako je više puta rekao - očekuje da će Srbija biti sledeća članica Unije.  
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

File doputovao u Beograd, prvo sa Dačićem i ministrima

Izvor: Večernje novosti, 17.Jul.2013

Evropski komesar za proširenje Štefan File započeo je danas popodne posetu Beogradu susretom sa delegacijom Vlade Srbije, koju predvodi premijer Ivica Dačić.Tokom dvodnevne posete glavnom gradu Srbije, File će sa najvišim srpskim zvaničnicima razgovarati o pripremama za početak pristupnih pregovora...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.