Dačić: Utvara iz Bora - muškarac u venčanici!

Izvor: S media, 02.Sep.2011, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Utvara iz Bora - muškarac u venčanici!

Otrkiven identitet osobe koja je plašila ljude na putevima u okolini Bora. To je muškarac koji je psihički poremećen, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

Osoba koja je obučena u venčanicu plašila vozače na području Bora je muškarac koji ima psihičke probleme, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Bor: Laser, zao duh ili šumska vila?

Dačić: Policija traga za utvarom u venčanici!

Te informacije Dačić je, kako je rekao, dobio od načelnika Policijske uprave u Boru.

Dačić, koji je prisustvovao tradicionalnoj Bajramskoj sofri ispred Bajrakli džamije, rekao je novinarima da je siguran da je to što se desilo u Boru stvar "ljudskih ruku", a ne natprirodna sila.

Pojedini mediji objavili su juče da je nekoliko vozača prijavilo borskoj policiji da su na putu videli žensku osobu obučenu u belu venčanicu, koja navodno lebdi u vazduhu.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Duh u venčanici kod Bora je - muškarac!

Izvor: Mondo, 02.Sep.2011

Osoba koja je obučena u venčanicu plašila vozače na području Bora je muškarac koji ima psihičke probleme, kaže ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

Nastavak na Mondo...

Razrešena misterija leteće neveste

Izvor: Studio B, 02.Sep.2011

Osoba koja je obučena u venčanicu plašila vozače na području Bora je muškarac koji ima psihičke probleme, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić...Te informacije Dačić je, kako je rekao, dobio od načelnika Policijske uprave u Boru...Dačić, koji je prisustvovao tradicionalnoj...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.