Dr. Rejhan Kurtović (SPP) predsjednik Skupštine Opštine Sjenica

Izvor: SandzakPress.net, 14.Avg.2020, 11:53

Dr. Rejhan Kurtović (SPP) predsjednik Skupštine Opštine Sjenica

Odbornici Skupštine Opštine Sjenica izabrali su danas na konstitutivnoj sjednici dr. Rejhana Kurtivića iz Stranke pravde i pomirenja za predsjednika lokalnog parlamenta. Za njegov izbor glasalo je 9 odbornika sa liste “Akademik Muamer Zukorlić – Stranka pravde i pomirenja”, 5 sa liste “Aleksandar Vučić – za našu decu”, 5 sa liste Grupa građana “Bez diskriminacije – Aladin Dino Kurtović”, dva sa liste “Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije”, kao i jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << odbornik sa liste Grupa građana “Zajedno”. U opoziciji će biti 10 odbornika sa liste “SDA Sandžak – dr Sulejman Ugljanin” i 7 odbornika sa liste “Evropska Sjenica – Rasim Ljajić”.   Izvor: SANA The post Dr. Rejhan Kurtović (SPP) predsjednik Skupštine Opštine Sjenica appeared first on Sandžak PRESS.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kurtović – Od danas nema podjela, bit ćemo servis svih građana

Izvor: SandzakPress.net, 14.Avg.2020

Predsjednik Skupštine Opštine Sjenica dr. Rejhan Kurtović kazao da je danas otvorena  nova stranica u historiji Sjenice, te da Sjenica od danas postaje slobodan grad, zahvalivši se svima koji su im dali podršku. On je dodao da nova vlast neće praviti podjele, te da će biti servis svih građana. „Naša...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.