Dobročiniteljka dobija posao u MUP-u?

Izvor: Vesti-online.com, 19.Nov.2011, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobročiniteljka dobija posao u MUP-u?

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić najavio je danas u Kruševcu da će pokrenuti proceduru da se Marina Moračanin, koja je pronašla i vlasniku vratila više od 200.000 evra, zaposli u MUP-u.

Dačić je Kruševljanki Marini Moračanin na ceremoniji u skupštini grada uručio simbolični poklon - policijsku kapu i umetničku sliku.

"U izgubljenom i poremećenom sistemu vrednosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << neko bi ovaj gest okarakterisao kao ludost i propuštenu priliku, ali, ovo je zaista veliki gest i ja želim da se naše mlađe generacije uče na takvim primerima. Mislim da je Marini mesto u ministarstvu unutrašnjih poslova", rekao je Dačić.

On je kazao i da je prema istraživanjima policija, pored crkve i vojske, institucija u koju građani imaju najviše poverenja.

Umetničku sliku Marini Moračanin je poklonio i gradonačelnik Kruševca Dragan Jovanović, koji je istakao da je Kruševac grad bogate kulture i tradicije, ali i vrednih, radnih, gostoljubivih i poštenih ljudi.

"Poslednjih dana Marina je bila na svim medijima. Ona je pokazala kakvi su Kruševljani i dokazala da poštenje nema cenu", kazao je Jovanović.

Marina Moračanin je kazala da je njen postupak bila obaveza i vaspitanje, kao i da misli da bi svako ko je normalan isto uradio.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.