Diploma Ivice Tončeva na proveri

Izvor: B92, 22.Feb.2013, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Diploma Ivice Tončeva na proveri

Beograd -- Procedura utvrđivanja validnosti diplome savetnika premijera Srbije Ivice Tončeva je u toku, rečeno je Tanjugu u Republičkoj prosvetnoj inspekciji.

U inspekciji nisu mogli da iznesu druge detalje, a ministar Žarko Obradović je pre nekoliko dana najavio da će prosvetna inspekcija utvrditi sve elemente vezane za pisanje medija da je Tončev falsifikovao diplomu na Prištinskom inverzitetu.

Prema pisanju pojedinih medija Tončev, savetnik za nacionalnu bezbednost >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << premijera Ivice Dačića, na sumnjiv način je došao do diplome Građevinskog fakulteta u Prištini.

"Blic" je pre desetak dana pisao da je dobio kopiju tog dokumenta u čijem dnu je kao dekan potpisan profesor doktor Slobodan Barać, koji je za taj list negirao da je ikada bio zaposlen na tom fakultetu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Diploma Ivice Tončeva na proveri

Izvor: Akter, 22.Feb.2013

Procedura utvrđivanja validnosti diplome savetnika premijera Srbije Ivice Tončeva je u toku, rečeno je Tanjugu u Republičkoj prosvetnoj inspekciji.

Nastavak na Akter...

INSPEKCIJA: Proverava se diploma Ivice Tončeva

Izvor: Telegraf.rs, 22.Feb.2013

U Republičkoj prosvetnoj inspekciji potvrdili su da je procedura utvrđivanja validnosti diplome savetnika premijera Srbije u toku, jer se sumnja da ju je falsifikovao na Univerzitetu u Prištini

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.