Izvor: Luftika.rs, 20.Apr.2021, 14:23

Dačićev konzul podvodio devojčice na bunga-bunga žurkama

Marčelo Lala (46), koji je u novembru 2019. godine, dok je Ivica Dačić bio ministar spoljnih poslova, postavljen za počasnog konzula Srbije u italijanskoj regiji Kampanja, bio je u središtu skandala zbog podvođenja devojaka na grotesknim bunga-bunga zabavama koje su organizovane za političare.
Italijanska štampa je pisala da je modna agencija “Dajmond fešn model” čiji je Lala suvlasnik, za “lude seks-žurke” iznajmljivala devojke koje nisu nosile donji veš, neke od >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << njih čak i maloletne, i to za 60 evra, pisali su mediji te godine.
On je priznao je da je njegova agencija dovela devojke, od kojih su neke ble maloletne, ali je tvrdio da njihov zadatak nije bio da seksualno zadovoljavaju goste, već da budu lepe i da se promovišu. Priznao je i da ih je lično platio 60 evra, navode mediji.
Dačić se tada pravdao da nije znao ništa o tome, već da je Lalu predložila otpravnica poslova ambasade u Rimu Tatjana Garčević, piše Direktno.
Bivši premijer Italije Silvio Berluskoni našao se 2010. u središtu skandala upravo zbog „bunga-bunga“ žurki. Zbog ove afere, odnosno svedočenja Marokanke poznate kao Rubi, kradljivica srca, Berluskoni je završio na sudu. Bio je osuđen zbog toga što je plaćao seks maloletnici, koja je imala 17 godina.
Bunga-bunga žurke su se našle u žiži javnosti zahvaljujući anonimnom svedočenju muškarca koji je radio u hotelu Dragana Markovića Palme.
On tvrdi da su se u različitim hotelima u Jagodini i okolini organizovale žurke sa maloletnicama, koje su nakon napijanja podvođene moćnicima.
U njegovom svedočenju pominje se da su ovim žurkama prisustvali i Ivica Dačić i Aleksandar Antić.
Premijerka Ana Brnabić je za vreme svog ministrovanja u intervjuu za Kurir na samom kraju 2016. Godine ispričala kako ju je šef Jagodine Dragan Marković Palma poziovao na svoje bunga-bunga žurke na kojima se, kako joj je objasnio, “peva, zabavlja, tu mogu da se ljube muškarci sa ženama, žene sa ženama, ali ne mogu muškarci s muškarcima”.
Palmine skaradnosti daleko poznate, zvao i Anu Brnabić na bunga-bunga žurke

Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.