Izvor: Danas, 08.Jan.2014, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić žestoko protiv izbora

Premijer i lider socijalista Ivica Dačić ponovo se usprotivio održavanju vanrednih parlamentarnih izbora, poručivši da je mnogo važnije da se država i političari ôokrenu raduö. „Čuli ste šta smo Vučić i ja rekli ovih dana o izborima - i stvarno više treba da se okrenemo radu“, rekao je Dačić novinarima posle božićne liturgije u Sabornoj crkvi u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Kraj igranke

Izvor: Danas, 08.Jan.2014

Ne prođe dan da Ivica Dačić ne zavapi protiv vanrednih izbora. Što nije čudno, s obzirom na to da zna da posle njih više neće biti premijer. A možda ni predsednik SPS. Naravno, nije Ivica naivan, pa se pritom redovno „kači“ za Aleksandra Vučića, slobodno interpretirajući njegove enigmatične...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.