Dačić začuđen ponašanjem policije Južne Afrike

Izvor: S media, 11.Feb.2012, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić začuđen ponašanjem policije Južne Afrike

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izrazio je danas bojazan da bi način na koji se saopšteno da je u Južnoj Africi locirana osoba koja odgovara opisu Darka Šarića mogao biti upozorenje odbeglom narko bosu da promeni lokaciju, ukoliko se nalazi u toj zemlji.

Dačić je RTS-u rekao da mu je čudan način na koji je takvu informaciju južnoafrička policija saopštila.

Dačić: Osumnjičeni odgovara opisu Darka Šarića (VIDEO)

Dačić: >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Zemunski klan više ne postoji

Šarić lociran u predgrađu Kejptauna?

"Nesvakidašnji je slučaj da prvo kažete da je neko lociran i da će biti uhapšen za desetak dana", naveo je Dačić, i dodao da je obično procedura obrnuta - prvo hapšenje, pa saopštavanje.

"Bojim se da nije neko upozorenje Šariću da promeni lokaciju, ako je tamo", dodao je ministar.

Upitan da li postoji visok stepen mogućnosti da je reč o Šariću, on je odgovorio da to u telefonskom razgovoru kažu policajaci iz Južne Afrike.

Dačić je ukazao da je postojao plan da Srbija i sa Južnom Afrikom potpiše sporazum o saradnju zbog postojanja informacija da je moguće da se tamo nalaze neki kriminalci iz Srbije.

Kako je ministar, napomenuo, Južna Afrika je planiranu posetu otkazala, jer nisu mogli da nađu adekvatnu stranu za potpisivanje sporazuma o policijskoj saradnji.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Angažovanje ledolomaca košta tri miliona dinara dnevno

Izvor: Blic, 11.Feb.2012

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić zatražio je da se utvrdi da li je zaista potrebno angažovati ledolomce, imajući u vidu da je, kako je danas rekao, to vrlo skupo i da na dnevnom nivou košta tri miliona dinara. "Angažovanje ledolomaca mnogo košta - oko tri miliona dinara dnevno po jednom...

Nastavak na Blic...

Šarada sa Šarićem

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Feb.2012

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić kaže da je iz Južne Afrike stigla samo telefonska potvrda da je lociran, ali ne i uhapšen, čovek koji liči na Darka Šarića.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.