Dačić za Press: Stvarno ne znam gde je Ceca

Izvor: TvojPortal.com, 03.Apr.2011, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić za Press: Stvarno ne znam gde je Ceca

 
(press) Nepoznato - Nisam se ni čuo ni video sa Svetlanom Ražnatović otkako je podignuta optužnica protiv nje. Nije mi poznato ni da li je ona trenutno u Srbiji

 

- Nisam se ni čuo ni video sa Svetlanom Ražnatović otkako je podignuta optužnica protiv nje. Ja i ne znam da li je Ceca trenutno u Srbiji - kaže u intervjuu za Press >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << Ivica Dačić, potpredsednik Vlade, ministar policije, lider SPS-a, ali i Cecin prijatelj iz detinjstva.
 
- Jeste da je pod mojom ingerencijom granična policija, ali stvarno ne znam da li je ona napustila Srbiju - dodaje Dačić.
Šta biste joj savetovali - da pokuša da se nagodi, ili da odluči, kao Dragan Džajić, da se brani na sudu?
- Mislim da nije uputno da ja sa ovog mesta bilo kome dajem savete. Ali hoću jednom da se završi ovo. Ceca je moja prijateljica iz najranijeg detinjstva i ja ne mogu da kažem da mi sada neko nije prijatelj zato što je optužen za neke radnje. A pogotovo što je to bilo daleko pre nego što sam postao ministar policije. Međutim, to što sam s bilo kim prijatelj ne znači da je aboliran od bilo čega, a sud neka donese konačnu odluku. Ali ne mogu više da slušam priče kojima se opterećuje moj rad, prijateljski odnosi ili odnosi u vladajućoj koaliciji. To nema veze jedno s drugim.Nastavak teksta pročitajte na linku

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.