Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Jan.2016, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić u srijedu u Tirani

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić boraviće sutra, 20. januara u Tirani gdje će učestvovati na trilateralnom sastanku šefova diplomatije Srbije, Italije i Albanije.

Predviđeno je da se tokom boravka u Tirani delegacija Srbije sastane sa premijerom Albanije Edijem Ramom, saopštilo je ministarstvo spoljnih poslova.

Na bilateralnim i trilateralnim sastancima u Tirani biće razmotrena sva pitanja od uzajamnog interesa, navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Srbija relaksira odnose sa Albanijom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jan.2016, 07:39

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić izjavio je danas u Tirani da su trilateralni sastanci šefova diplomatija Srbije, Albanije i Italije značajan doprinos stabilnosti u čitavom regionu ali i poboljšanju odnosa Beograda i Tirane..."Srbija želi da relaksira odnose sa Albanijom. Želimo da razlike...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.