Paragvaj ostaje pri stavu o nepriznavanju Kosova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Mar.2019, 01:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paragvaj ostaje pri stavu o nepriznavanju Kosova

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić, koji boravi u zvaničnoj poseti Republici Paragvaj, sastao se danas sa predsednikom te zemlje Mariom Abdo Benitesom.

U sadržajnom razgovoru ministar Dačić i predsednik Abdo Benites istakli su da su Paragvaj i Srbija prijateljske zemlje.

Predsednik Paragvaja naglasio je da njegova zemlja ostaje pri stavu o >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nepriznavanju jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova, kao i neophodnosti poštovanja međunarodnog prava, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova.

Dvojica visokih zvaničnika razgovarali su o stanju bilateralnih odnosa i mogućnostima unapređenja saradnje u oblastima od zajedničkog interesa, s posebnim naglaskom na unapređenje ekonomske saradnje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić danas u poseti Paragvaju

Izvor: B92, 25.Mar.2019

Asunsion -- Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić boraviće danas u poseti Paragvaju...Posle poseta Argentini i Urugvaju, Paragvaj je treća zemlja koju će ministar posetiti tokom zvaničnih poseta zemljama Južne i Centralne Amerike...U Asunsionu, šef srpske diplomatije sastaće se sa najvišim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.