Dačić u dvodnevnoj poseti Azerbejdžanu

Izvor: RTS, 08.Sep.2014, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić u dvodnevnoj poseti Azerbejdžanu

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić otputovaće sutra u dvodnevnu zvaničnu posetu Azerbejdžanu, gde će razgovarati sa najvišim zvaničnicima te zemlje.

Dačić će se sastati sa predsednikom i premijerom Azerbejdžana, Ilhamom Alijevom i Arturom Rasizadeom, kao i sa ministrom ekonomije i industrije Šahinom Mustafajevom, prenosi Tanjug.

Šef srpske diplomatije će sa svojim azerbejdžanskim kolegom, Elmarom Mamađarovom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << razgovarati o stanju i perspektivi odnosa između dve zemlje, kao i o najaktuelnijim međunarodnim temama.

Poseta Azerbejdžanu deo je redovnog političkog dijaloga na visokom nivou i ima za cilj unapređenje saradnje dveju zemalja u oblastima od zajedničkog interesa, za šta postoji obostrana spremnost.

Ovo je prva zvanična poseta ministra Dačića Azerbejdžanu od kada je stupio na dužnost ministra spoljnih poslova, navodi se u saopštenju resornog ministarstva.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Dačić sutra u dvodnevnoj poseti Azerbejdžanu

Izvor: Blic, 09.Sep.2014, 00:01

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić otputovaće sutra u dvodnevnu zvaničnu posetu Azerbejdžanu, gde će razgovarati sa najvišim zvaničnicima te zemlje...Dačić će se sastati sa predsednikom i premijerom Azerbejdžana, Ilhamom Alijevom i Arturom Rasizadeom,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.