Dačić sutra sa Bajdenom i Bernsom

Izvor: RTS, 14.Maj.2013, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić sutra sa Bajdenom i Bernsom

U okviru posete SAD, premijer Srbije Ivica Dačić sastaće se u sredu sa potpredsednikom SAD Džozefom Bajdenom i zamenikom američkog državnog sekretara Vilijamom Bernsom.

Premijer Srbije Ivica Dačić sastaće se sutra sa potpredsednikom Sjedinjenih Američkih Država Džozefom Bajdenom.

Kako je saopšteno iz Vladine Kancelarije za saradnju sa medijima, Dačić će se sutra, u okviru posete SAD, sastati i sa zamenikom državnog sekretara SAD Vilijamom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Bernsom.

Dačić boravi u višednevnoj zvaničnoj posetu SAD, tokom koje se sastao sa predstavnicima najvećih svetskih informatičkih kompanija.

Poseta srpske delegacije SAD traje do 17. maja.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Dačić sutra sa Bajdenom i Bernsom

Izvor: Blic, 14.Maj.2013

Premijer Srbije Ivica Dačić sastaće se sutra sa potpredsednikom Sjedinjenih Američkih Država Džozefom Bajdenom...Kako je saopšteno iz vladine Kancelarije za saradnju sa medijima, Dačić će se sutra, u okviru posete SAD, sastati i sa zamenikom državnog sekretara SAD Vilijamom Bernsom...Dačić...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.