Dačić se izvinio mladiću pretučenom u policiji

Izvor: TvojPortal.com, 28.Jun.2011, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić se izvinio mladiću pretučenom u policiji

/nadlanu.com/ Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izvinio se u utorak Danijelu Stojanoviću iz Kovina zbog batina koje je dobio u policijskoj stanici i kazao da su zbog tog slučaja dva policajca uhapšena.


Dačić je u Palati Srbije kazao da će protiv dvojice uhapšenih, čija imena nije naveo, biti podnete krivične prijave za zlostavljanje i mučenje.
"Policija mora da se drži >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << ustavnih i zakonskih ovlašćenja. Naš cilj nije da nas nazivaju batinašima. Ovim činom (prijemom Stojanovića) ne dovodim u pitanje postupak policije protiv njih (kada ih je privela), već nezakonite radnje koje su tom prilikom učinjene", rekao je ministar.
Dačić je dodao da je zbog tog slučaja smenio starešine policijske stanice u Vršcu, a da je tadašnji komandir sada u penziji.
Gani Stojanović je zahvalio MUP-u i Dačiću što su brzo rešili čitav slučaj po njegovom objavljivanju na Jutjubu, dok je Danijel naveo da "pravda uvek pobedi".
BEOGRAD, 28. juna 2011. (Beta)

Srbijaizvinjenjeministarivica dacicpretuceni mladic

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.