Dačić sa zvaničnicima BiH

Izvor: Vostok.rs, 30.Jan.2013, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić sa zvaničnicima BiH

30.01.2013. -

forum regionalne inicijative za migracije, azil i izbeglice (MARRI), kojim predsedava Bosna i Hercegovina, počeo je danas u Sarajevu.

U zgradi Parlamentarne skupštine BiH, forum je okupio delegacije zemalja regiona, Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Makedonije, Albanije i BiH i predstavnike Međunarodne organizacije za migracije (IOM), delegacije EU u BiH, Saveta Evrope i drugih međunarodnih organizacija i institucija, javila je agencija Anadolija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs <<
Na skupu u Sarajevu Srbiju predstavlja premijer i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, koji se prethodno sastao sa predsedavajućim Predsedništva Bosne i Hercegovine Nebojšom Radmanovićem.

U okviru posete, Dačić, koji u Sarajevo doputovao sinoć, sastaće se i sa predsedavajućim Saveta ministara BiH Vjekoslavom Bevandom i ministrom bezbednosti fahrudinom Radončićem.

Izvor: Glas Rusije, foto: EPA    
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Ban: Za sirijske izbeglice više od 1,5 milijardi dolara

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Jan.2013

Zemlje i organizacije donatori obećale su danas za sirijski narod više od milijardu i po dolara, izjavio je danas u Kuvajtu na kraju donatorske konferencije generalni sekretar Ujedinjenih nacija Ban Ki Mun. Na skupu su učestvovale delegacije 59 zemlje, 13 agencija UN, četiri regionalne organizacije,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.