Dačić sa srpskim olimpijcima u Sočiju

Izvor: Beta, 23.Feb.2014, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić sa srpskim olimpijcima u Sočiju

BEOGRAD, 23. februara 2014. (Beta) - Premijer Srbije u ostavci Ivica Dačić doputovao je u nedelju u Soči na ceremoniju zatvaranja Zimskih olimpijskih igara.

Premijer je sa srpskim timom obišao Olimpijsko selo, nakon čega su zajedno bili na ručku.

Dačić će prisustvovati ceremoniji zatvaranja Zimskih olimpijskih igara na kojoj će biti i ruski predsednik Vladimir Putin.

Premijer je u subotu rekao da će biti na zatvaranju u znak pažnje prema ruskim domaćinima, iako "mi (Srbi) nismo previše uspešni u zimskim sportovima".
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZOI - Dačić sa srpskim olimpijskim timom u Sočiju

Izvor: Sportske.net, 23.Feb.2014

Premijer Srbije u ostavci Ivica Dačić doputovao je danas u Soči na ceremoniju zatvaranja Zimskih olimpijskih igara.

Nastavak na Sportske.net...

Olimpijske igre u italijanskom Sočiju

Izvor: Vostok.rs, 23.Feb.2014

23.02.2014. -..Februar nije samo mesec Zimskih olimpijskih igara u Rusiji, u Sočiju, nego i mesec karnevala u Italiji. Podudaranje ovih događaja je inspirisalo grupu italijanskih blogera, koji sami sebe nazivaju „Grulli“ – šaljivčine...Oni su pustili patku o tome kako su neki kanadski novinari...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.