Dačić sa predstavnikom za konflikt

Izvor: Akter, 25.Apr.2015, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić sa predstavnikom za konflikt

Predsedavajući OEBS-u Ivica Dačić sastao se danas sa specijalnim predstavnikom predsedavajućeg OEBS-u za rešavanje konflikta u Pridnjestrovlju, otcepljenom proruskom regionu Moldavije Radojkom Bogojevićem

Kako su saopštili iz Ministarstva spoljnih poslova, specijalni predstavnik informisao je Dačcića o razvoju situacije u tom regionu, pregovaračkom procesu i daljim aktivnostima tokom predsedavanja Srbije OEBS-u.

Do susreta predsedavajućeg OEBS-u Dačića i specijalnog predstavnika Bogojevića došlo je neposredno nakon specijalnih konsultacija u formatu 5 + 2 o rešavanju konflikta u Pridnjestrovlju, održanih 21. aprila u Beču.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Akter...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.