Dačić sa predstavnikom OEBS-a: Vlada Srbije osuđuje sve napade na novinare!

Izvor: BKTV News, 11.Apr.2018, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić sa predstavnikom OEBS-a: Vlada Srbije osuđuje sve napade na novinare!

Prvi potpredsednik vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić danas je, na sastanku sa predstavnikom OEBS-a za slobodu medija Arlemom Dezirom, naglasio da Srbija pridaje veliku važnost slobodi izražavanja i zaštiti novinara.

U tom smislu, Vlada Srbije je osudila sve napade na novinare i formirala nezavisnu Komisiju za istraživanje ubistava novinara, saopštilo je Ministarstvo.

FOTO: >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Tanjug/Ognjen Stevanović

Predstavnik OEBS-a za slobodu medija Arlem Dezir je istakao da je prioritet u njegovom radu zaštita novinara i sprečavanje nekažnjivosti, kao i unapređenje profesionalnih i etičkih standarda.

Obostrano je izražena spremnost za nastavak saradnje i razmene informacija između Srbije i OEBS-a u domenu medijskih sloboda, kaze se u saopštenju.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.