Dačić sa novom šeficom predstavništva UNHCR u Srbiji Frančeskom Boneli

Izvor: Danas, 27.Avg.2020, 14:59

Dačić sa novom šeficom predstavništva UNHCR u Srbiji Frančeskom Boneli

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izrazio je danas uverenje da će ponovni boravak nove šefice predstavništva Visokog komesarijata UN za izbeglice (UNHCR) u Beogradu Frančeske Boneli biti uspešan i istakao da Srbija u UNNCR vidi važnog partnera, saopštilo je resorno ministarstvo.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić sa novom šeficom predstavništva UNHCR u Srbiji Frančeskom Boneli

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Avg.2020

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izrazio je danas uverenje da će ponovni boravak nove šefice predstavništva Visokog komesarijata UN za izbeglice (UNHCR) u Beogradu Frančeske Boneli biti uspešan i istakao da Srbija u UNHCR vidi važnog partnera, saopštilo je resorno ministarstvo..."Srbija...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.