Dačić sa delegacijom Blekberija

Izvor: RTS, 27.Mar.2013, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić sa delegacijom "Blekberija"

Premijer Ivica Dačić na sastanku sa predstavnicima kanadske kompanije "Blekberi" istakao da Srbija ima dobre uslove za razvoj i primenu najsavremenijih tehnologija.

Predsednik vlade i ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da u Srbiji postoje dobri uslovi za razvoj i primenu najsavremenijih tehnoloških sistema.

 

Dačić je u razgovoru u Beogradu s predstavnicima kanadske kompanije za proizvodnju mobilnih telefona "Blekberi" rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da je Srbija otvorila vrata za najnovije tehnologije.

Članovi delegacije "Blekberija" koje je predvodio direktor za jugoistočnu Evropu Paulo Baptista su na sastanku u Vladi Srbije predstavili najnoviji sistem s najvišim stepenom zaštite za razmenu informacija između državnih organa.

Geostrateški značaj Srbije i liderski položaj u regionu su razlozi zbog kojih Blekberi želi da Srbija bude promoter njihovih najnovijih sistema, rečeno je na sastanku Dačića s delegacijom Blekberija.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić dočekao Blekberi: Srbija otvorena za IT

Izvor: Kamatica.com, 27.Mar.2013

Predsednik vlade i ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da u Srbiji postoje dobri uslovi za razvoj i primenu najsavremenijih tehnoloških sistema..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.