Dačić sa ambasadorom Turske o unapređenju saradnje

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Feb.2020, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić sa ambasadorom Turske o unapređenju saradnje

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić i ambasador Turske u Srbiji Tanžu Bilgič razgovarali su danas u Beogradu o "najznačajnijim aspektima bilateralne saradnje kao i načinima njenog unapređenja", saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova.

Bilgič je Dačiću uručio pozivno pismo ministra inostranih poslova Turske Mevluta Čavušoglua za učešće na prvom "Antalijskom diplomatskom >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << forumu" pod nazivom "Diplomatija u digitalnom dobu".

Forum se održava u Antaliji 27-29. marta pod pokroviteljstvom predsednika Turske Redžepa Taipa Erdogana, a na inicijativu Ministarstva spoljnih poslova Turske.

U razgovoru je ocenjeno i da je oktobarska poseta predsednika Erdogana Srbiji, u godini u kojoj je obeležena 140. godišnjica uspostavljanja diplomatskih odnosa dve zemlje "bila veoma značajna i korisna", navodise u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.