Dačić sa Čavušogluom o međusobnoj saradnji

Izvor: RTS, 07.Okt.2019, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić sa Čavušogluom o međusobnoj saradnji

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić razgovarao je sa svojim turskim kolegom Mevlutom Čavušogluom, koji je u Srbiji boravi u sastavu delegacije predsednika Turske Redžepa Tajipa Erdogana.
"U razgovorima koji su protekli u konstruktivnoj i prijateljskoj atmosferi obostrano je izraženo zadovoljstvo dosadašnjim razvojem >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << naših bilateralnih odnosa, koji će u narednom periodu biti još raznovrsniji i dublji", navodi se u saopštenju MSP-a.

Kako se dodaje, dva ministra su se saglasila da je neophodno načelno dogovoriti dinamiku novih susreta, kao i razgovora koji se na istom nivou vode u sklopu trilateralnog mehanizma saradnje između Srbije, Turske i Bosne i Hercegovine.
Pored tema iz domena bilateralnih odnosa, dva ministra su razgovarala i o multilateralnoj saradnji, stoji u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Više sporazuma o saradnji Srbije i Turske

Izvor: RTS, 07.Okt.2019

U prisustvu predsednika Srbije i Turske u Beogradu je razmenjeno više bilateralnih sporazuma i memoranduma iz različitih oblasti, bezbednosti, policije, nauke, vojne saradnje, privrede. . Ministar spoljnih poslova Turske...

Nastavak na RTS...

Dačić i Čavušoglu: Odnosi Srbije i Turske biće `još raznovrsniji i dublji`

Izvor: Beta Video, 07.Okt.2019

BEOGRAD - Ministri spoljnih poslova Srbije i Turske, Ivica Dačić i Mevlut Čavušoglu, danas su u Beogradu ``izrazili zadovoljstvo dosadašnjim razvojem bilateralnih odnosa, koji će u narednom periodu biti još raznovrsniji i dublji``, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Srbije. (pokrivalica)...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.