Izvor: Blic, 30.Nov.2023, 15:14

Dačić s direktorom ODIHR: Nastavljamo da radimo na unapređenju izbornog procesa (FOTO)

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, na marginama ministarskog sastanka OEBS u Skoplju, sastao se danas s direktorom Kancelarije OEBS za demokratske institucije i ljudska prava (ODIHR), Mateom Mekačijem.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

„Sve podseća na drugi krug izbora 2000. godine“: Ivica Dačić uoči decembarskih izbora

Izvor: Danas, 30.Nov.2023

Gostujući u emisiji Insajder intervju, aktuelni potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić je izjavio da je, u interesu političke stabilnosti, najbolje rešenje za Srbiju da Vučić bude predsednik, a on premijer, te da ga, zbog vraćanja na stare teme, sve u ovoj izbornoj kampanji...

Nastavak na Danas...

Dačić se u Skoplju sastao sa šeficom finske diplomatije Elinom Valtonen (FOTO)

Izvor: Blic, 30.Nov.2023

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić sastao se danas sa šeficom finske diplomatije Elinom Valtonen sa kojom je razgovarao o odnosima dveju zemalja i razmeni poseta na svim nivoima.

Nastavak na Blic...

Dačić razgovarao sa šefovima diplomatija Rusije, Austrije, Mađarske i Izraela

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Nov.2023

Ministar spoljnih poslova republike Srbije Ivica Dačić imao je, u vreme Ministarskog saveta OEBS-a u Skoplju, kraće bilateralne susrete sa šefovima diplomatija četiri države članice OEBS - Rusije, Austrije, Mađarske i Izraela.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.