Dačić razgovarao sa direktorom Međunarodnog komiteta Crvenog krsta

Izvor: Blic, 16.Okt.2017, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić razgovarao sa direktorom Međunarodnog komiteta Crvenog krsta

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić razgovarao je danas u Beogradu sa generalnim direktorom Međunarodnog komiteta Crvenog krsta Iv Dakorom, koji boravi u poseti Srbiji i regionu od 16. do 19. oktobra.

Ovo je prva poseta visokog zvaničnika ove organizacije nakon gotovo dve decenije, saopšteno je iz Dačićevog kabineta.

Na današnjem sastanku, kako se navodi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa ministrom i generalnim sekretarom Ministarstva Veljkom Odalovićem razgovarano je o nastavku duge i dobre saradnje, koja uključuje i rad na pitanju rešavanja nestalih lica, kojima Srbija pridaje visok značaj.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić i Dakor o nastavku duge saradnje i rešavanju pitanja nestalih lica

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Okt.2017

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić primio je danas u Beogradu generalnog direktora Međunarodnog komiteta Crvenog krsta Iva Dakora sa kojim je razgovarao o nastavku duge i veoma dobre saradnje, koja uključuje i rešavanje pitanja nestalih lica čemu Srbija pridaje veliki značaj...Sastanku u Beogradu...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Visok nivo saradnje Srbije i MKCK

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Okt.2017, 03:05

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u razgovoru sa generalnim direktorom Međunarodnog komiteta Crvenog krsta Ivom Dakorom izrazio zadovoljstvo visokim nivoom saradnje Srbije i MKCK...Srpski predsednik je konstatovao da je MKCK pružala značajnu pomoć tokom ratova na prostoru bivše Jugoslavije,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.