Dačić razgovarao sa direktorom FAO

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Okt.2019, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić razgovarao sa direktorom FAO

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić sastao se sa generalnim direktorom Organizacije Ujedinjenih nacija za hranu i poljoprivredu (FAO) Ći Dongjuom koji boravi u dvodnevnoj poseti Srbiji, saopštilo je danas Ministarstvo spoljnih poslova Srbije.

Dačić je čestitao izbor na mesto generalnog direktora i istakao dobru saradnju koju Srbija ima sa Organizacijom za hranu i poljoprivredu, kao jednom od najvažnijih specijalizovanih organizacija u sistemu UN-a.

Šef >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << srpske diplomatije je izrazio uverenje da će tokom četvorogodišnjeg mandata Ćija Dongjua saradnja Srbije i FAO biti dodatno unapređena.

Generalni direktor FAO Ći Dongju složio se da Srbija i FAO imaju dugogodišnju uspešnu saradnju i izrazio spremnost da kao direktor FAO da svoj doprinos njenom intenziviranju i proširenju na nove oblasti.

On je zahvalio na gostoprimstvu i izrazio posebno zadovoljstvo zbog činjenice da je on prvi generalni direktor FAO koji je posetio Srbiju.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Direktor FAO u poseti Srbiji, razgovarao sa Trivanom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Okt.2019

Ministar zaštitе životnе srеdinе Goran Trivan susrеo sе danas sa gеnеralnim dirеktorom Organizacijе Ujеdinjеnih nacija za hranu i poljoprivrеdu (FAO) Ću Dongjuеm, i tom prilikom razgovarao o jačanju saradnjе sa ovom značajnom svеtskom organizacijom...Goran Trivan upoznao jе najvišеg...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.