Dačić razgovarao sa Davutogluom

Izvor: Politika, 10.Jun.2014, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić razgovarao sa Davutogluom

BEOGRAD – Ministri spoljnih poslova Srbije i Turske Ivica Dačić i Ahmet Davutoglu su u Beogradu ocenili da su Srbija i Turska veoma važne zemlje na Balkanu i da zajednički treba da nastave da rade na razvijanju mira i stabilnosti u regionu.

Oni su posle sastanka u Palati Srbija u zajedničkom obraćanju novinarima rekli da je neophodno da dve zemlje nastave da razvijaju i ekonomsku saradnju.

Dačić >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << je ocenio da je činjenica da se desila poseta Davutoglua Beogradu važnija od tema njihovog razgovora.

Davutoglu je rekao da Turska uvek ima na umu da je Srbija njen prvi komšija jer Turska i Srbija imaju mnogo toga zajedničkog.

Beta

objavljeno: 10.06.2014.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Davutoglu u Beogradu

Izvor: RTS, 10.Jun.2014

Srbija i Turska bi trebalo da normalizuju svoje odnose i reše postojeće nesuglasice jer se radi o dve zemlje koje su ključne za mir na Balkanu, ocenili su ministri spoljnih poslova dve zemlje Ivica Dačić i Ahmet Davutoglu. ..Ministar spoljnih poslova Turske Ahmet Davutoglu boravi u poseti Beogradu,...

Nastavak na RTS...

Dačić razgovarao sa Davutogluom

Izvor: Beta, 10.Jun.2014

BEOGRAD, 10. juna 2014. (Beta) - Ministri spoljnih poslova Srbije i Turske Ivica Dačić i Ahmet Davutoglu ocenili su u utorak u Beogradu da su Srbija i Turska veoma važne zemlje na Balkanu i da zajednički treba da nastave da rade na razvijanju mira i stabilnosti u regionu...Oni su posle sastanka u...

Nastavak na Beta...

Davutoglu: Turska i Srbija prve komšije

Izvor: Beta Video, 10.Jun.2014

BEOGRAD - Ministar inostranih poslova Turske Mehmet Davutoglu rekao je da 15 put boravi u Beogradu i da Turska veoma poštuje Srbiju i smatra je prvim komšijom. (CH5)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.