Dačić primio u oproštaju posetu ambasadora Kuvajta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jun.2022, 13:28

Dačić primio u oproštaju posetu ambasadora Kuvajta

Predsednik Narodne skupštine Ivica Dačić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora Kuvajta u Srbiji Jusefa Ahmada Abdulsamada.

Predsednik Narodne skupštine Ivica Dačić istakao je da se bilateralni odnosi između dve zemlje razvijaju uzlaznom putanjom i zahvalio je ambasadoru Jusefu Ahmadu Abdulsamadu na naporima koje je tokom mandata uložio u unapređenje saradnje između dve zemlje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << saopšteno je iz parlamenta.

Dačić je podvukao da geografska udaljenost ne sme da bude prepreka za razvoj prijateljskih odnosa dva naroda, koje vežu dobri istorijski odnosi iz perioda Pokreta nesvrstanih i koji sledeće godine slave 60. godišnjicu od uspostavljanja diplomatskih veza.

Ambasador Abdulsamad se složio da su bilateralni odnosi dobri i da treba raditi na njihovom jačanju.

Zahvalio je predsedniku Narodne skupštine na doprinosu koji je kako na ovoj, tako i na prethodnim funkcijama, dao unapređenju saradnje.

Sagovornici su se složili da je potrebno intenzivirati kontakte kroz saradnju predsednika parlamenata i grupa prijateljstva, čije će formiranje biti prioritet i u narednom sazivu Skupštine.

Predsednik Narodne skupštine poželeo je ambasadoru uspeh u daljoj karijeri.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Dačić primio u oproštajnu posetu ambasadora Kuvajta

Izvor: Blic, 14.Jun.2022

Predsednik Narodne skupštine Ivica Dačić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora Kuvajta u Srbiji Jusefa Ahmada Abdulsamada.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.