Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 01.Maj.2023, 12:49

Dačić položio venac na grob Dimitrija Tucovića

BEOGRAD – Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić, položio je danas venac na grob Dimitrija Tucovića, povodom obeležavanja 1. maja, Međunarodnog dana rada. Dačić je podsetio da je Dimitrije Tucović bio osnivač srpske socijaldemokratije, kao i da SPS deo tog kontinuiteteta. Dimitrije Tucović bio je novinar, političar i publicista, kao i istaknuti vođa i teoretičar […]
Vest Dačić položio venac na grob Dimitrija Tucovića objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Predstavnici NKPJ i SKOJ položili su danas venac na spomenik Dimitriju Tucoviću

Izvor: Beta Video, 01.Maj.2023

BEOGRAD - Predstavnici Nove komunističke partije Jugoslavije (NKPJ) i Saveza komunista omladine Jugoslavije (SKOJ) položili su danas venac na spomenik Dimitriju Tucoviću, na Trgu Slavija, povodom obeležavanja Međunarodnog praznika rada. (pokrivalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.