Dačić otputovao u Australiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Feb.2012, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić otputovao u Australiju

BEOGRAD -

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić otputovao je danas u posetu Australiji gde sa direktorom Australijske federalne policije Tonijem Negusom treba da potpiše Memorandum o razumevanju i saradnji u borbi protiv transnacionalnog kriminala i razvoju policijske saradnje.

Taj memorandum je prvi međunarodni pravni akt koji potpisuju policije dve države i predstavljaće pravni okvir >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za buduću pravnu saradnju u borbi protiv transnacionalnog organizovanog kriminala, saopšteno je iz Biroa za saradnju s medijima MUP-a Srbije.

Tokom višednevne radne posete, Dačić će se sastati sa ministrom unutrašnjih poslova Australije Džejsonom Klerom, ministrom za imigracije i državljanstva Krisom Bouenom, ambasadorom za borbu protiv terorizma Bilom Patersonom i generalnim direktorom za bezbednost Dejvidom Irvinom.

Dačić će, takođe, razgovarati i sa predstavnicima australijskog Parlamenta - članovima Parlamentarne grupe Prijateljstva Srbija - Australija i članovima Spoljnopolitičkog Odbora Parlamenta Australije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić otputovao u posetu Australiji

Izvor: S media, 12.Feb.2012

Memorandum o razumevanju i saradnji u borbi protiv transnacionalnog kriminala i razvoju policijske saradnje je prvi međunarodni pravni akt koji potpisuju policije dve države i predstavljaće pravni okvir za buduću pravnu saradnju u borbi protiv transnacionalnog organizovanog kriminala, saopšteno...

Nastavak na S media...

Dačić u radnoj poseti Australiji

Izvor: S media, 13.Feb.2012, 09:30

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić počinje danas višednevnu radnu posetu Australiji gde s direktorom Australijske federalne policije Tonijem Negusom treba da potpiše Memorandum o razumevanju i saradnji u borbi protiv transnacionalnog kriminala i razvoju policijske saradnje...Dačić...

Nastavak na S media...

IVICA DAČIĆ U POSETI AUSTRALIJI

Izvor: Kurir, 13.Feb.2012

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić počinje višednevnu radnu posetu Australiji, gde s direktorom Australijske federalne policije Tonijem Negusom treba da potpiše memorandum o razumevanju i saradnji u borbi protiv transnacionalnog kriminala i razvoju policijske saradnje...BEOGRAD...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.